دموع حائرة
ســآعـتي : التسجيل : 04/03/2011 المساهمات : 14462 عدد النقاط : 24857 المزاج : المهنة : الهوايه : الدولة : الأوسمة : التميز : أوسمة المسابقات :
| موضوع: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى الأحد 28 أغسطس 2011, 5:52 am | |
| صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى المكونات 1 كيلو صدور فراخ 2 عبوة زبادى 1 ملعقة صغيرة روزمارى 1 ملعقة صغيرة ثوم مفرى ملح وفلفل حسب الرغبة 1 ملعقة مستردة 1 عصير بصلة 2 ملعقة زبدة طريقة التحضير نقوم بتتبيل الفراخ بكل المكونات السابقة وتترك فى الثلاجة لمدة 6 ساعات ثم توضع فى الصينية وتلف بالورق الفويل وتتدخل الفرن لمدة ساعة تقريبا. - يتم رفع الورق الفويل وتدهن الفراخ بالزبدة وتترك تحت الشواية حتى تاخذ اللون الذهبى تقدم فى السرفيس مجملة باوراق الروزمارى. | |
|
Celina
ســآعـتي : التسجيل : 21/12/2009 المساهمات : 12379 عدد النقاط : 18808 المزاج : المهنة : الهوايه : الدولة : الأوسمة : التميز : أوسمة المسابقات :
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى الثلاثاء 30 أغسطس 2011, 5:25 am | |
| | |
|
ЯoŔo❤
ســآعـتي : التسجيل : 14/06/2008 المساهمات : 20359 عدد النقاط : 44539 المزاج : المهنة : الهوايه : الدولة : الأوسمة : التميز :
| |
دموع حائرة
ســآعـتي : التسجيل : 04/03/2011 المساهمات : 14462 عدد النقاط : 24857 المزاج : المهنة : الهوايه : الدولة : الأوسمة : التميز : أوسمة المسابقات :
| |
**ياسمين** مشرف منتدي الأسرة و الطفل
ســآعـتي : التسجيل : 23/02/2010 المساهمات : 3285 عدد النقاط : 8188 المزاج : المهنة : الهوايه : الدولة : الأوسمة : التميز :
| موضوع: رد: صدور الفراخ بالزبادى والروزمارى الثلاثاء 06 سبتمبر 2011, 1:03 am | |
| | |
|